Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Insinöörit olutta maistelemaan!

8.4.2017

20€

Tuike järjestää matkan Helsingin olutfestivaaleille lauantaina 8.4. 

Matkaan voi lähteä puolison kanssa. Mikäli puoliso ei ole kiinnostunut oluesta, voit hänen sijastaan ottaa mukaan kavereitasi. Toki voit lähteä matkaan puolisosi ja sen lisäksi parin muun kaverisi kanssa. Eli insinööri voi ottaa mukaansa kolme kaveriaan!  

Matkan hinta on 20€/ janoinen suu ja se sisältää edestakaiset matkat Turusta Helsingin kaapelitehtaalle ja sisäänpääsyn festivaaleille. Jokainen voi sitten festivaaleilla lunastaa itselleen sopivaksi katsomansa määrän erilaisia oluita. Tyypillisesti pienin myytävä annos on 2 dl.  Festivaalin ohjelma on nyt julkaistu. Festivaaleilla tänä vuonna yli 30 suomalaista pienpanimoa sekä kymmenittäin ulkomaalaisia panimoita, useita maahantuojia sekä ruokamyyntipisteitä. Lisäksi siidereitä sekä paljon vahvoja mallasjuomatuotteita.  Näytteilleasettajat on nyt selvillä. Tämän vuoden teemamaa on Unkari.

Festivaali on aiempina vuosina avautunut klo 12:00 ja valomerkki on annettu 00:30. Matkan pituudesta ja sen luonteesta johtuen on parempi, että lähdemme matkaan iltapäivästä klo 14:00 ja saavumme paikalle joskus klo 16:00 tienoolla. Paikalta poisumme, hyvissä ajoin ennen valomerkkiä. esim. klo 22:00. Kuljetus lähtee kotiin aikataulun mukaan eikä jää odottamaan oluttuopin ääreen unohtuneita.

Matka on avoin kaikille Lounaissuomen Insinöörien jäsenjärjestöjen jäsenille+ 3*avec. 

Ilmoittautuminen matkalle tapahtuu Holvin Tuikekaupan kautta.  Jos sinulla on matkaan liittyen jotakin kysyttävää, tai ehdotuksia, ota yhteyttä tuikeilmoittautumiset@hotmail.com.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
8.4.2017
Hinta:
20€
Kotisivu:
http://www.helsinkibeerfestival.fi/index.php

Tapahtumapaikka

Kaapelitehdas
Helsinki, Suomi