Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Insinöörit Pietariin

3.10.2019 - 6.10.2019

340€

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Turun Insinöörit TUIKE ry järjestää jäsenilleen (+avec) matkan Pietariin 3.- 6.10.

Matka alkaa Kupittaan rautatieasemalta torstaina kello 17 jälkeen. Siitä matkustamme Helsingin kautta Pietariin junalla. Pietariin saavumme vähän ennen puolta yötä. Majoitumme hotelli Moskovaan.

Perjantaina hotellissa nautitun aamupalan jälkeen lähdemme kello 10 opastetulle kiertoajelulle, jonka jälkeen syömme lounaan. Lounaan jälkeen meillä on opastetut kierrokset Pietarhovin palatsissa sekä puutarhassa. Hotellilla olemme takaisin n. 17.30.

Lauantai on vapaata ohjelmaa. Pietarissa on silloin KHL-peli. Liput eivät ole vielä myynnissä, mutta tulevat elokuun lopussa. Lippuja voi jääkiekosta ja fanaattisesta fanikulttuurista kiinnostuneet ostaa omatoimisesti esim. https://en.khl.ru/tickets/

Sunnuntaina bussi lähtee hotellilta kello 14 kohti rautatieasemaa. Turkuun saavumme n. 22.30.

Matkan hinta on 340 euroa/hlö.

Hinta sisältää junamatkat, hotellimajoituksen aamupaloineen, perjantain kiertoajelun, perjantain lounaan, opastukset Pietarhovissa ja viisumin. Viisumia varten tarvitsemme passin kopio 2 kpl, valokuvan, täytetyn viisumianomuskaavakkeen sekä todistuksen matkavakuutuksesta. Passin on oltava voimassa kuusi (6) kuukautta viisumin päättymisen jälkeen ja siinä on oltava vähintään 2 tyhjää sivua käytettävissä. Passin on oltava täysin ehjä: jos jokin sivu on osittainkin irti, Venäjän konsulaatti voi hylätä viisumihakemuksen. Suomen kansalaiset tarvitsevat aina viisumihakemuksen liitteeksi todistuksen voimassa olevasta matkavakuutuksesta.

Tarkemmat ohjeet viisumia ja materiaalien palautusta varten toimitamme osallistujille.

Ilmoittaudu heti! Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautuminen päättyy jo 23.8. ja viisumimateriaalit tulee olla toimitettuna ja matka maksettuna 27.8. mennessä.

Ilmoittautumiset: tuikeilmoittautumiset(a)hotmail.com Ilmoittautumiseen lähtijöiden nimet sekä tieto mikäli lähtijällä on jo viisumi Venäjälle. Maksuohjeet sekä lisäohjeistus tulee sähköpostitse 1-3 päivässä ilmoittautumisen tultua.

Tervetuloa!

Mahdollisia lisätietoja piia.jansen(a)warmia.fi  050 505 3303 tai jonna.aaltonen(a)tools.fi, 040 557 6673

Tiedot

Alkaa:
3.10.2019
Loppuu:
6.10.2019
Hinta:
340€