Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Insinöörit seilaa Seiliin! 19. ja 20. 5.2018

19.5.2018 klo 11:00 - 20.5.2018 klo 19:00

30€

Seiliin lähdetään Aurajoen rannasta Itäiseltä Rantakadulta noin Tiilentekijänkadun kohdalta. Lauantaina 19.5. klo 11:00. ja Sunnuntaina 20.5. klo 10:00. Lauantain retki on loppuunmyyty. Sunnuntain retki toteutuu, jos matkaanlähtijöitä on riittävästi. Vähäinen määrä saadaan kenties mahtumaan vielä lauantain lähtöönkin, jos sunnuntain retki peruuntuu osanottajavähyyden vuoksi. 

Matkaan lähdetään Sukellustukialus ms Tavilla. Alus on entinen Koskeloluokan rannikkovartiolaiva, joka on sittemmin muokattu toimimaan Nautic Club Urheilusukeltajat ry:n sukellustukialuksena.

Menomatkan aikana tarjolla on kahvia ja teetä , sekä jotakin pikkupurtavaa. Halukkaille järjestetään mahdollisuus tutustua aluksen tekniikkaan. 

Rantauduttuamme Seiliin meille on ensin tarjolla lounas Ravintola Seilissä. Ruokailun jälkeen meille on tarjolla opastettu kiertokäynti, jossa tutustutaan nykyiseen Saaristomeren tutkimuslaitoksen päärakennukseen eli entiseen mielisairaalaalaan. Kiertokäyntimme jatkuu saaren kirkkoon, joka rakennettiin aikana, jolloin saarella toimi spitaalisairaala. 

Museo-Kirkko kiertokäynnin päätyttyä palaamme takaisin MS Taville ja lähdemme takaisin kohti Turkua. Paluumatkan aikana tarjolla on jälleen kahvia ja teetä.

Insinööri voi ottaa mukaansa Avecin. Koska Tavi kuljettaa vain Nautic Clubin jäsenistöä, liittyvät kaikki mukaan tulevat ilmoittautumismaksun maksamalla myös Nautic Clubin kannatusjäseniksi. Tämä Kannatusjäsenyys mahdollistaa osallistumisen (ei sukeltavana) myös kauden aikana muihin Tavin retkiin.  

Ilmoittautuminen Holvin kautta. 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
19.5.2018 klo 11:00
Loppuu:
20.5.2018 klo 19:00
Hinta:
30€