Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kokoperheen kesäretki Helsinkiin 13.6.2020 MATKA PERUTTU KORONAEPIDEMIAN VUOKSI

13.6.2020

MATKA PERUTTU KORONAEPIDEMIAN VUOKSI

Tuike järjestää jälleen jo perinteeksi muodostuneen kokoperheen huvipuisto- / teatteriretken. Tällä kertaa Helsinkiin.

Matkaan lähdetään ainakin kahdella bussilla (142 hlö) ja suuntaamme ilman taukoja jokaisen Insinöörin pyhiinvaelluskohteeseen Helsingin Tekniikan museoon.

Tekniikan kehitys on ollut huimaa viimeisten vuosikymmenten aikana ja joukossamme on varmaankin myös sellaisia insinöörejä, jotka ovat uransa alkuaikoina käyttäneet/suunnitelleet laitteita, jota on nyt jo museoitu. Tekniikan museossa on kolme suurta näyttelykokonaisuutta, joista löytyy tekemistä, kokemista ja uutta tietoa kaikenikäisille asiakkaille. Erityisesti lapsille suunnatussa Kummituksen keksintökoje -näyttelyssä on työpaja-alue, jossa voi askarrella omatoimisesti erilaisia keksintöjä ja asettaa ne myös halutessaan näytteille.

Linnanmäki avaa porttinsa klo 13:00 sitä ennen poistumme museosta ja olemme muun yleisön kanssa jonottamassa porttien takana huvipuistoon pääsyä. Huvipuistorannekkeen valinneet viettänevät laitteiden jonoissa ja laitteissa aikaansa kunnes on aika lähteä kotiin. Meille on Linnanmäellä varattuna  neuvottelutila  tavaroiden säilytykseen (avautuu tasatunnein klo 18 asti) Matkaanlähtijöille jaetaan 10€ arvoiset Linnanmäen ruoka ”kupongit”, joita voi kukin käyttää haluamaansa aikaan kaikissa Linnanmäen ravintoloissa.

 

Teatterivaihtoehdon valinneille on tarjolla Linnanmäen Peacock- teatterissa Uuden iloisen teatterin revyy ”Kupla vai Uitti” Näytös alkaa klo 14:00 ja se kestää noin puolisentoista tuntia.

Linnanmäellä on muutamia maksuttomia laitteita, joissa teatterivaihtoehdonkin valinneet voivat  käydä ennen tai jälkeen näytöksen. Panorama näköalatorni nousee 53m korkeuteen Helsingin kattojen ylle ja Cinema 4D: Sukelluskello HA-1, jossa kävijät seisovat itse tapahtumien keskipisteessa.

Takaisin Turkuun lähdetään porrastetusti. Ensimmäinen bussi tovi teatterinäytöksen loppumisen jälkeen ja viimeinen varttitunti huvipuistolaitteiden sulkeutumisen jälkeen.

Tarkemmat aikataulut ja enemmän yksityiskohtia myöhemmin keväällä. Ilmoittautuminen aikanaan Holvin Tuikekaupan kautta.

Koronaepidemian  ja muidenkin muuttujien vuoksi muutokset ovat mahdollisia.

 

Tiedot

Päivämäärä:
13.6.2020

Tapahtumapaikka

Helsinki
Finland

Järjestäjä

Teppo Ilmanen