Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kokoperheen kesäretki Tampereelle 17.6. 2017

17.6.2017

20€ - 30€

 

Matkaan lähdetään Veritas stadionin parkkipaikalta aamulla  klo 9:00. Suuntaamme Loimaalle Suomen maatalousmuseo Sarkaan!

 

Sarka
Suomen maatalousmuseo Sarka Loimaalla.

 

Saavumme sinne noin klo 10:00. Museossa meille on tarjolla puolentunnin kiertokäynti ja mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen. Opastetut kiertokäynnit ja ravintolakäynnit pitää lomittaa, koska paikalla ei ole riittävästi oppaita ja ravintolan kapasiteetti ei ole riittävä meille kaikille yhtäaikaa. Sarkan jälkeen, hieman ennen klo 12:00 suuntaamme kaikki Särkänniemeen. 

 

Huvipuistovaihtoehdon valinneet rientävät jonottamaan erilaisiin laitteisiin ja koittavat saada parhaansa mukaan päänsä sekaisin erilaisissa vemputtimissa. Teatterivaihtoehdon valinneet eivät Särkänniemessä ehdi kuin käännähtää, sillä Pyynikin kesäteatterin näytelmä Niskavuoren nuori emäntä alkaa jo klo 14:00

Näytöksen päätyttyä Bussi kiertää vielä Särkänniemen kautta poimimaan mukaansa ensimmäiset huvipuiston uuvuttamat ja lähtee kotiin päin noin klo 17:00

Viimeisimmätkin sissit suuntaavat kohti kotia Särkänniemen sulkeuduttua klo 19:00. Matkan ilmoittautumismaksu Lounaissuomen Insinöörien jäsenjärjestöjen jäseniltä ja heidän perheenjäseniltään 30€. Tuiken jäsenet ja heidän perheenjäsenensä saavat 10€ alennuksen/hlö alennuskoodilla. Alennuskoodin voit hakea sivulta  http://tuike.wwwnlsrc2.supercp.com/jaseneksi/  sivun alaosaan voit kirjoittaa insinööriliiton jäsennumerosi. 

-Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse Särkänniemessä mitään lippua, vaan pääsevat saattajiensa seurassa maksutta, niihin laitteisiin ja kohteisiin jotka heille on sallittuja.

-Yli kolme vuotiaat ja alle 120cm pitkät tai iältään yli 60- vuotiaat tarvitsevat rannekkeen(edullisempi).

-yli 120 cm ja alle 60 vuotiaat tarvitsevat täyshintaisen rannekkeen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään, josko kuulut tai joku mukaan ilmoittamistasi kuuluu edullisemman lipun piiriin.

 

Matkaan kuuluu:

-Edestakaiset kuljetukset Turku-Loimaa-Tampere-Turku.

-Vaihtoehtoisesti joko Särkänniemen laiteranneke tai kesäteatterilippu.

-Puolentunnin opastettu kiertokäynti Maatalousmuseossa.

 

Matkalle ilmoittaudutaan maksamalla ilmoittautumismaksu Tuikekauppaan

Kaupan on neljä erilaista reissua. Yksi Teatterivaihtoehdon haluaville ja kolme eri aikaan kotiin Särkänniemestä lähteville. 

Matkalle ovat tervetulleita kaikkien Lounaissuomen Insinöörien jäsenjärjestöjen henkilöjäsenet niiden henkilöiden kanssa, jotka insinöörin kanssa samaa jääkaappia käyttävät. Ei esim. naapurin lapsille eikä isovanhemmille. Matkalle osallistuminen edellyttää aina perheen insinöörin mukana oloa. Enempää paikkoja ei matkalle ole tulossa. Mikäli retki myydään loppuun, voit ilmoittautua jonottamaan peruutuspaikkoja  

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
17.6.2017
Hinta:
20€ - 30€

Tapahtumapaikka

Särkänniemi/Pyynikki
Tampere, Suomi