Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helppo ero -kesäkomedia 6.8.2020

6.8.2020 klo 19:00 - 21:00

Helppo ero -kesäkomedia 6.8.2020 klo 19.00 alkaen Naantalin Emma Teatterissa, ovet avautuvat jo klo 18.00.

Lyhyesti teatterin käytännöistä tällä hetkellä. Näytökseen mahtuu kerrallaan 300 katsojaa väljästi istuen. Tarkempia tämänhetkisiä toimintaohjeita ja neuvoja löytyy Emman sivulta.

Kaikkien aikojen konmaritus!
Kesällä 2020 Emma Teatterissa nauretaan Helppo ero -komedialle, jossa koetukselle joutuu koko elämänhallinta, kun tavara ei taannutkaan onnea. Jokainen on varmasti joskus todennut, että uutta on helppo hankkia, mutta vanhasta huomattavasti vaikeampi päästä eroon. Siis vaikkapa asunnosta. Tai autosta. Meillä on ylipäätään paljon asioita, joista haluaisimme eroon: lehtimyyjistä, kuntosalijäsenyydestä, ikänäöstä, tupakasta, hiiristä, jenkkakahvoista tai huonosta parisuhteesta. Miksi ero on niin vaikea? Auttaisiko terapia? Näitä kysymyksiä pohtii hyvin tosissaan päähenkilö Mika Laakso. Kun Mika päättää konmarittaa kaiken turhan pois omasta elämästään, käynnistyy kaikkien aikojen ero-operaatio. Lisätietoa näytöksestä.

Tapahtuma on avoinna kaikille Lounaissuomen insinöörien jäsenjärjestöjen jäsenille ja heidän aveceilleen. Ilmoittautuminen Holvitilin kautta. Maksu on  32,00€ /osallistuja, sisältäen teatterilipun ja väliaikatarjoiluna suolapalan ja kahvin. Tuiken jäsenet (+avec) saavat 10,00€ alennuksen/lippu antamalla jäsenetukoodin! Jäsenetukoodin voit hakea antamalla Insinööriliiton jäsennumerosi TUIKEN nettisivuilla.

HUOM! Liput ovat Holvissa myynnissä torstaihin heinäkuun 23. päivä asti. Tervetuloa.

Olen kesälomalla vk. 31-34. Mikäli tulee kysyttävää, lähetä sähköpostiviestiä markku.risku(a)gmail.com.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet tulevat sähköpostitse myöhemmin.

Tiedot

Päivämäärä:
6.8.2020
Aika:
19:00 - 21:00