Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki Beer Festival 2019. 6.4.2019

6.4.2019

Helsinki Beer Festival 2019. 6.4.2019

Tuike järjestää matkan Helsingin olutfestivaaleille lauantaina 6.4.

 

Matkaan voi tietysti lähteä puolison kanssa. Mikäli puoliso tai sinä haluatte lähteä matkaan tuttavapariskunnan kanssa, niin sekin onnistuu. Voit myös kerätä kasaan oluesta kiinnostuneet työkaverisi ja lähdette tutustumaan oluiden ja siidereiden mielenkiintoiseen maailmaan työporukalla. Koska matka ei täyty pelkillä insinööreillä, tälle matkalle voi insinööri ottaa mukaansa 3 kaveriaan!

 

Oluisiin tutustuminen alkaa jo menomatkalla. Matkaan lähtijä voivat ottaa mukaansa oluen tahi kaksi, jonka sitten haluaa maistattaa muille matkaanlähtijöille.

 

Ilmoittautumismaksu Tuikekaupan kautta on 15€/ janoinen suu. Matka sisältää edestakaiset matkat Turusta Helsingin kaapelitehtaalle ja sisäänpääsyn festivaaleille. Jokainen voi sitten festivaaleilla lunastaa itselleen sopivaksi katsomansa määrän erilaisia oluita. Tyypillisesti pienin myytävä annos on 2 dl. Festivaalin ohjelma julkaistaan myöhemmin kevään aikana!

 

Lähdemme matkaan iltapäivästä klo 14:00 Turun Linja-autoaseman tilausajolaiturilta (Matkahuollon puolella katua) ja saavumme Helsinkiin kaapelitehtaalle, joskus klo 16:00 tienoolla. Paikalta poisumme, hyvissä ajoin ennen valomerkkiä klo 22:00. Kuljetus lähtee kotiin aikataulun mukaan eikä jää odottamaan oluttuopin ääreen unohtuneita. Bussissa on toimiva vessa.

 

Matka on avoin kaikille Lounaissuomen Insinöörien jäsenjärjestöjen jäsenille+ 3*avec.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
6.4.2019