Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kokoperheen kesäretki Helsinkiin 16.6.2018

16.6.2018

25€ - 35€

Tuike järjesti jälleen jo perinteeksi muodostuneen kokoperheen huvipuisto- / teatteriretken. Tällä kertaa Helsinkiin.

Matkaan lähdimme aikataulun mukaan  kahdella bussilla (127 hlö) itäharjun Prisman parkkipaikalta klo 09:00 ja suuntsimme ilman taukoja Insinööriliiton järjestämään musobrunssiin Helsingin Raitiotiemuseolle.  Museobrunssiin osallistui yli 500 insinööriä ja insinöörin perheenjäsentä, eli paikalla oli meidän lisäksemme paljon muitakin insinöörejä perheineen. Ruokatarjoilu oli järjestetty erinomaisen joustavasti. Ilmoittautumisen jälkeen ei  ruokaa tarvinnut enää jonottaa, vaan noutopisteitä oli riittävästi.  Tapahtumassa oli brunssin lisäksi toiminnallisia rasteja, mm. kasvomaalausta,  tutustumista Helsingin joukkoliikenteeseen sekä mukavaa yhdessä oloa. Helsinkiläisille saattoi tulla yllätyksenä se, että Suomen ensimmäinen raitiotielinja kulki Turussa Linnalta Tuomiokirkolle.

Ratikkamuseo

Linnanmäki aukesi klo 13:00. Odottelimme jonkin aikaa jonossa porttien avautumista. Linnanmäen huvituksia halajavat pääsivät aloittamaan huvipuistopäivänsä. Meille oli Linnanmäellä varattuna  neuvottelutila (Ilotila) tavaroiden säilytys käyttöön.  Ensialkuun laitteisiin pääsi noin vartin jonotuksella, mutta myöhemmin jonotusajat olivat yli puoli tuntia laitetta kohden.Useat teatterivaihtoehdon valinneista kävivät ennen näytöstä, katsomassa näköaloja  Panorama näköalatornissa. Se nousee 53m korkeuteen Helsingin kattojen ylle. Linnanmäellä oli väkeä paljon, sillä sää suosi niin meitä kuin muitakin.

Uuden Iloisen Teatterin esitys alkaa klo 16:00. Näytöksenä on  musiikki-iloittelu, ”Tuhansien ämpärien maa”.  Kyseessä oli tämän esityksen viimeinen näytös. Esitys oli taattua UIT laatua ja helmenä näytöksessä oli Leena Uotilan hieman epäsovinnainen loppusaarna.   

Takaisin kotiinpäin niin teatterikävijät kuin ensimmäiset Linnanmäen uuvuttamat lähtivät klo 18:15 ja toinen bussi puolestaan vartti huvipuistolaitteiden sulkeuduttua 21:15.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
16.6.2018
Hinta:
25€ - 35€

Tapahtumapaikka

Helsinki
Finland