Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virtuaalipelikokemus 24.4.2019

24.4.2019 klo 18:00 - 19:30

10€

Tule kokemaan uudenlainen pelielämys! TUIKE järjestää virtuaalipelikokemuksen Turun keskustassa Wiklundin kolmannessa kerroksessa 24.4. kello 18.00-19.30.

Matkusta Google Earth VR:n avulla ympäri maailmaa, ammu jousipyssyllä tai nyrkkeile musiikin tahtiin. Voit myös adoptoida mekaanisen koiran tai puolustaa universumia vihollisilta. Ja jollei avaruusseikkailu ole sinun juttusi, kokeile taistella zombien kanssa! Valittavana on paljon erilaisia kaiken ikäisille sopivia pelejä, joita voit pelata yksin tai kavereidesi kanssa. Voit vaihtaa vapaasti peliä peliajan puitteissa: sinun ei siis tarvitse tietää etukäteen, mitä haluat pelata.

Käytössä on kymmenen pelitilaa, joista jokaisesta löytyy yhdet virtuaalilasit ja ohjaimet. Jokaiseen pelitilaan mahtuu kolme henkeä, jotka voivat keskenään kierrättämään laseja ja ohjaimia, joten jokainen pääsee kokeilemaan miltä virtuaalitodellisuus tuntuu.

Virtuaalitodellisuus on tietokoneella luotu kolmiulotteinen maailma. Aivot kokevat virtuaalimaailman hyvin todelliseksi, koska siinä käytetään eri aisteja monipuolisesti: erityisen paljon kokemus keskittyy näkö- ja kuuloaistiin, mutta myöskään tuntoaistia ei unohdeta. Koet olevasi oikeasti osa ympärilläsi olevaa virtuaalimaailmaa.

Lisätietoa virtuaalipeliluolasta täältä

Ilmoittautuminen Holvissa.

Tiedot

Päivämäärä:
24.4.2019
Aika:
18:00 - 19:30
Hinta:
10€