Aivan kaikki alueen insinöörit eivät kuitenkaan ole jäseniämme. Esimerkiksi rakennusinsinööreillä on yhdistys Turun Alueen Rakennusinsinöörit ry, kuten myös sähköinsinööreillä Turun Alueen Sähköinsinöörit ry. Lisätietoa LOUSI:n jäsenyhdistyksistä löytyy LOUSI:n sivuilta www.lousi.fi.

Turun Insinöörit TUIKE ry:n jäseneksi pääsee Turussa tai sen lähikunnissa asuva insinööri liittymällä Insinööriliittoon (www.ilry.fi) ja ilmoittamalla halukkuutensa liittyä Turun Insinöörit TUIKE ry:n jäseneksi. Tuiken jäsen ei voi kuulua samanaikaisesti muihin ala-/työpaikkakohtaisista LOUSI ry:n jäsenyhdistyksistä.

Rekisteriseloste: Tuiken jäsenet kuluvat jäsenjärjestön kautta Insinööriliittoon ja jäsenrekisterin ylläpidosta sekä tietosuojasta vastaa Insinööriliitto ry. Voit tutustua Insinööriliiton jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen osoitteessa www.ilry.fi/seloste. Jäsen voi tarkastella ja päivittää omia tietojaan Insinööriliiton jäsensivujen kautta.

Kirjoittamalla jäsennumerosi alla olevaan kenttään, voit selvittää oletko Tuikkeen jäsen. (Lista päivitetty viimeksi 8.6.2017).

Jäsennumerokyselyssä tapahtui virhe. Koita myöhemmin uudelleen.

Syötä jäsennumero.